Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding.

Hippocrates (460 – 377 v. Chr.)

Voeding en gezondheid

Voeding en gezondheid zijn verweven met elkaar. Als we aan gezondheid werken kunnen we de voeding niet achterwege laten. Veel klachten en ziekten zijn te relateren aan een niet goed afgestemd voedingspatroon. Ik help jou graag om dit voedingspatroon onder de loep te nemen en samen met jou te kijken wat we kunnen veranderen. Daarnaast kijk ik graag met jou wat haalbaar is daarin en probeer adviezen te geven die passen bij jouw manier van leven qua werk of gezinssituatie. Ik geef voedingsadviezen die passen bij jouw constitutie, jouw type mens.

 

Voeding als gezondmakende factor

Zo wordt voeding ook ingezet als gezondmakende factor afgestemd op jouw klachten en op wie jij bent als mens. Ook kijk ik naar de organen, of ze belast zijn, sterk of zwak en bekijk wat voeding kan doen voor jou om deze organen te versterken of te ontlasten.

 

Voedselallergie

Ik kijk graag met je mee als je rekening moet houden met een voedselallergie zoals een gluten- of lactose-intolerantie. Voeding is een geweldig middel om de gezondheid te bevorderen en ik hecht dan ook veel waarde hieraan en zal veel moeite doen om jouw voedingstoestand te analyseren. Indien mogelijk zal ik daarin met adviezen bijsturen om meer gezondheid te bereiken. Ook in voeding worden gezondmakende maar ook ziekmakende bewegingen gezien. Mijn taak is het om die gezondmakende bewegingen bij jou te herkennen maar ook juist de ziekmakende bewegingen te zien en deze te benoemen.

Ik help je graag bij je voeding en gezondheid!

Zoek een Haarvriendelijke Kapper in Nederland of België

Van kapper naar opleider

Ben je benieuwd naar de trainingen die ik geef naar aanleiding van mijn eigen ervaringen in het kappersvak?

Kijk dan in het overzicht van alle trainingen die nu ingepland staan.

contact@haarvriendelijk.nl
06-25338154 (maandag t/m vrijdag)