Online trainingen

HAARVRIENDELIJK’S
Meld je aan!

Online trainingen Haarvriendelijk

Haarvriendelijk online trainingen zijn een ideale vorm van specialisatie voor kappers, ecokappers, natuurkappers en haarwerkers om zich op eigen tempo vanuit huis verder te verdiepen in het kappersvak. Haarvriendelijk heeft duurzaamheid en gezondheid voor kapper én klant hoog in het vaandel, deze visie is het fundament van alle trainingen.

De trainingen, inclusief voor de hercertificering Haarvriendelijke Kappers zijn nu online te volgen, zowel live als on demand.

Aanmelden kan via onderstaand formulier, handig als je je voor meerdere trainingen tegelijk in wilt schrijven! Of via het aanmeldformulier onderaan de pagina van de betreffende training.

Data trainingen Haarvriendelijk

Klik in onderstaand overzicht op de training van je keuze voor alle details.
(Scroll verder voor de lijst van trainingen die meetellen voor de hercertificering.)

 

Datum Training Kosten
On demand On demand Kapperscursus ‘Huid en haar’ € 340,50
On demand NIEUW: On demand Ingrediëntenboost € 474,50
On demand NIEUW: On demand Hoofdhuidbehandelingen € 209,50
Ma 03/06/24 Hybride Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ dag 4* *
Zo 09/06/24 en 16/06/24 NIEUW: Online Ingrediëntenboost** € 474,50
Ma 01/07/24 Hybride Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ dag 5* *
Zo 07/07/24 NIEUW: Online Hoofdhuidbehandelingen € 209,50
Ma 02/09/24 Hybride Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ dag 6* *
Ma 09/09/24 en 16/09/24 Online Kapperscursus ‘Huid en haar’ € 340,50
Ma 23/09/24 en 30/09/24 NIEUW: Online Ingrediëntenboost € 474,50
Ma 07/10/24 Hybride Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ dag 7* *
Zo 13/10/24 en 27/10/24 Online Kapperscursus ‘Huid en haar’ € 340,50
Ma 14/10/24 NIEUW: Online Hoofdhuidbehandelingen € 209,50
Ma 04/11/24 Hybride Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ dag 8* *
Zo 10/11/24 en 24/11/24 NIEUW: Online Ingrediëntenboost** € 474,50

Prijzen ex. btw.
* De lesdagen van de Hybride Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ zijn niet los te volgen. Lees hier meer over de voorwaarden van de lesdagen.
** De Ingrediëntenboosttraining op zondag is inclusief extra videoles van 3 uur.

 

Data Update Trainingen voor de hercertificering als Haarvriendelijke Kapper

Klik in onderstaand overzicht op de training van je keuze voor alle details.

 

Erg leerzaam

“Afgelopen september de training ‘Huid en haar’ gevolgd, erg leerzaam en de lessen werden vol passie en enthousiasme gegeven.”

Mariëlle van Nimwegen

Vrolijke en heldere spirit

“Wat heb jij een mooie vrolijke en heldere spirit! Waaw, zo aanstekelijk! Bedankt voor alle inspiratie en kennis! Honger naar meer van dat!”

Karolien D’Hondt

Absoluut een must!

“Annie Kok verzorgt cursussen voor huid en haar. Haar inzet en enthousiasme voor het vak zijn alleen maar aan te raden. Deze cursus is zeker voor iedere salon die bezig is met de toekomst van zijn of haar salon absoluut een must!!”

Lucy Stefanutto van Ree

Grote kennis van huidproblemen op de hoofdhuid

“Annie heeft een grote kennis van huidproblemen op de hoofdhuid en kan hierover deskundig adviseren en met veel enthousiasme vertellen. Ook voor natuur- en huidvriendelijk kleuren ben je bij haar aan het juiste adres.”

Catharine van Everdingen — Chorus Founder, Botanical Beauty

Zeer waardevol

“Annie heeft als missie zoveel mogelijk kappers op te leiden tot professionals die goed onderbouwd (product)advies kunnen geven aan klanten over de gezondste keuze in haarverzorgingsproducten. Doel is om kappers bewust te laten worden van hoe bijzonder onze huid als orgaan is. Daarnaast hoe ingrediënten van invloed zijn op de gezondheid van dit orgaan. Zij wil kappers verder laten kijken dan het verhaal van de vertegenwoordiger. In haar lessen laat ze ook filmpjes zien. Heel handig voor kappers die vaak een leerstijl hebben die visueel is.”

Danielle Monsels — Rotterdam

Van binnen naar buiten werken

“Wij als kappers zijn een doorgeefluik naar onze klanten en wij registreren vaak als eerste hoofd- of huidaandoeningen die de klant niet in de gaten heeft of gewoon eenvoudigweg niet kan zien. Daarom vond ik de Kapperscursus Huid en Haar heel waardevol. Annie is een gepassioneerd vertelster en weet waar ze het over heeft. Daarnaast weet Annie Kok veel over haarkleuren op een veilige manier voor mensen met een allergie of mensen die ziek zijn of zijn geweest.”

Astrid van Look — Gorinchem

Praktische gegevens

Kosten

De kosten verschillen per training, kijk daarvoor op de pagina van de training van je keuze.
Bij aanmelding ontvang je de factuur, te voldoen binnen 14 dagen.

Accreditatie/erkenning

Bij voltooiing van iedere online training ontvang je per e-mail een certificaat van deelname. Bij het voltooien van de Kapperscursus ‘Huid en haar’ word je gratis, op persoonlijke titel met de gegevens van je salon opgenomen in de Haarvriendelijke Kappersindex op de website van Haarvriendelijk. Hierin vinden klanten een kapper bij hun in de buurt die deze nieuwe expertise inzet en hebben daarmee een betrouwbaar adres voor hun behandeling.

Annuleringsvoorwaarden

Uiterlijk 6 weken voor de start van de cursus kun je je kosteloos afmelden. Bij een afmelding na deze termijn, wordt de helft van het cursusbedrag in rekening gebracht, waarop je een factuur ontvangt. Lees de details over annuleren in de Algemene voorwaarden.

Hoe werkt het?

De online training wordt gegeven met het videoprogramma Zoom. Je kan de training volgen vanaf je desktop computer, laptop, tablet of smartphone (pc/mac/Android/iOS).

Installeer het videoprogramma Zoom. Kijk op hun website voor systeemvereisten en hulp bij installatie. Je hoeft er geen account aan te maken. Twee dagen voor de training ontvang je een e-mail van Haarvriendelijk met de link naar de lesomgeving van ZOOM.

Zorg dat je een kwartier van tevoren klaar bent, om er zeker van te zijn dat je beeld en geluid werken en je niets mist van de training.

Trainer

Deze cursus wordt gegeven door Annie Kok, oprichtster van Haarvriendelijk.nl. Zij brengt haar jarenlange ervaring en duurzame inzichten op haargezondheidsgebied op een enthousiaste manier over. 

Incompany

Wil je met je hele team deze training volgen, op maat voor jouw team? Dat kan! Deze cursus kan op verzoek online voor jouw organisatie gegeven worden met de inhoud op jullie wensen afgestemd. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

  Aanmeldingsformulier

  Met dit formulier kan je je voor meerdere online trainingen tegelijk aanmelden.

  Ik meld me aan voor de

  Online Kapperscursus ‘Huid en haar’  Online Vervolgcursus ‘Huid en haar’ – Behandelprotocollen (hercertificering)

  NIEUW: Online Update Training – Eczeem (hercertificering)

  Online Update Training – Haaruitval (hercertificering)

  Online Update Training – Psoriasis (hercertificering)

  NIEUW: Online Ingrediëntenboost
  NIEUW: Online Hoofdhuidbehandelingen  Factuurgegevens


  Functie*

  Achtergrond


  Nieuwsbrief

  Vink onderstaande optie aan als je op de hoogte gehouden wilt worden door Haarvriendelijk over activiteiten en ander nieuws over natuurlijke haarverzorging en duurzaamheid in het kappersvak.

  Privacyvoorwaarden