Oliebe: Grünes shampoo

Oliebe Grunes shampoo is vooral bedoeld voor mensen met haar- en huidproblemen. Dit zijn de huidproblemen waarin de huid wat vettig is en het prettig is als de huid wat wordt ‘uitgedroogd’. De kruiden die in deze shampoo zitten zorgen ervoor dat er minder jeuk wordt ervaren op de hoofdhuid.

Infecties van de huid kunnen veroorzaakt worden door bacteriën, virussen, schimmels, gisten, insecten of parasieten. De zwarte kummel, pepermunt en aloë vera zorgen ervoor dat deze micro-organismen geen kans meer hebben om huidinfecties te veroorzaken. Tevens zorgen ze voor een jeuk remmende werking van de shampoo waardoor er minder gekrabd zal worden. Daardoor kan de huid helen en wordt de hoofdhuid gezonder. Een gezonde hoofdhuid is minder bevattelijk voor gisten en schimmels.

Keer hier terug naar de vorige pagina.

Oliebe Grunes shampoo

  • Bij atopische dermatitis (eczeem) en geïrriteerde hoofdhuid;
  • Bij jeukende en schilferige hoofdhuid;
  • Bij een vette hoofdhuid en vet haar;
  • Bij een ontstoken of gevoelige huid;
  • Bij acné of uitslag.

Ingrediënten

Water, suikertenside, acetylglutamaat, aloë vera, zwarte kummel (Nigella sativa), Na-PCA, zijde proteïne, xanthaangom, zeezout, melkzuur, etherische olie van duizendblad (Achillea millefolium), pepermunt (Mentha x piperita), cisteroos (Cistus ladanifer), zwarte kummel (Nigella sativa).