Nascholingen overzicht

Er zijn momenteel twee nascholingen en één vervolgcursus gepland voor de aangesloten Haarvriendelijke Kappers.

Iedereen die de kapperscursus ‘Huid en haar’ heeft gevolgd, wordt opgenomen in Kappersindex van De Haarvriendelijke Kapper. Hier vindt de eindconsument in Nederland of België een Haarvriendelijke Kapper bij hem of haar in de buurt. Nascholingen zijn bedoeld om de kwaliteit van De Haarvriendelijke Kappers te waarborgen en kappers up to date te houden qua kennis en nieuwste inzichten. Voor de kappers die de kennis uit de kapperscursus ‘Huid en haar’ op willen frissen en meer verdieping willen, is de Vervolgcursus ‘Huid en haar’ ontwikkeld. Dit is een ééndaagse training waar kennis wordt herhaald, een flinke hoeveelheid nieuwe inzichten op het gebied van haar- en hoofdhuidproblematiek en duurzame adviezen, en met als bonus de bespreking van door cursisten ingebrachte casussen. Super leerzaam! (De vervolgcursus staat gepland vanaf begin 2021.)

Klik op de nascholing van je keuze voor alle details. Aanmelden kan via onderstaand formulier, handig als je je voor meerdere trainingen tegelijk in wilt schrijven! Of via het formulier onderaan de pagina van de betreffende nascholing.

Datum Training Locatie Kosten
Zo 22/03/20 Verdieping ingrediënten Putten € 90,00
Zo 22/03/20 Voeding en voedingsstoffen voor huid en haar Putten € 90,00
Zo 05/04/20 Verdieping ingrediënten Gorinchem € 90,00
Zo 05/04/20 Voeding en voedingsstoffen voor huid en haar Gorinchem € 90,00
Ma 20/04/20 Verdieping ingrediënten Antwerpen € 90,00
Ma 20/04/20 Voeding en voedingsstoffen voor huid en haar Antwerpen € 90,00

Aanrader!

“Echt een aanrader de training van Annie van Natuurpraktijk Haarvriendelijk. Veel info, duidelijk, fijne sfeer. Een echte toevoeging voor elke kapper die bewust met zijn of haar vak bezig is. Fijn dat er mensen zijn zoals Annie die zich inzetten voor een bewustere wereld. Verander de wereld begin bij de juiste kennis!”

Judith Bindels – Venray

Erg leerzaam

“Afgelopen september de training ‘Huid en haar’ gevolgd, erg leerzaam en de lessen werden vol passie en enthousiasme gegeven.”

Mariëlle van Nimwegen

Vrolijke en heldere spirit

“Wat heb jij een mooie vrolijke en heldere spirit! Waaw, zo aanstekelijk! Bedankt voor alle inspiratie en kennis! Honger naar meer van dat!”

Karolien D’Hondt

Absoluut een must!

“Annie Kok verzorgt cursussen voor huid en haar. Haar inzet en enthousiasme voor het vak zijn alleen maar aan te raden. Deze cursus is zeker voor iedere salon die bezig is met de toekomst van zijn of haar salon absoluut een must!!”

Lucy Stefanutto van Ree

Grote kennis van huidproblemen op de hoofdhuid

“Annie heeft een grote kennis van huidproblemen op de hoofdhuid en kan hierover deskundig adviseren en met veel enthousiasme vertellen. Ook voor natuur- en huidvriendelijk kleuren ben je bij haar aan het juiste adres.”

Catharine van Everdingen — Chorus Founder, Botanical Beauty

Zeer waardevol

“Annie heeft als missie zoveel mogelijk kappers op te leiden tot professionals die goed onderbouwd (product)advies kunnen geven aan klanten over de gezondste keuze in haarverzorgingsproducten. Doel is om kappers bewust te laten worden van hoe bijzonder onze huid als orgaan is. Daarnaast hoe ingrediënten van invloed zijn op de gezondheid van dit orgaan. Zij wil kappers verder laten kijken dan het verhaal van de vertegenwoordiger. In haar lessen laat ze ook filmpjes zien. Heel handig voor kappers die vaak een leerstijl hebben die visueel is.”

Danielle Monsels — Rotterdam

Van binnen naar buiten werken

“Wij als kappers zijn een doorgeefluik naar onze klanten en wij registreren vaak als eerste hoofd- of huidaandoeningen die de klant niet in de gaten heeft of gewoon eenvoudigweg niet kan zien. Daarom vond ik de Kapperscursus Huid en Haar heel waardevol. Annie is een gepassioneerd vertelster en weet waar ze het over heeft. Daarnaast weet Annie Kok veel over haarkleuren op een veilige manier voor mensen met een allergie of mensen die ziek zijn of zijn geweest.”

Astrid van Look — Gorinchem

 

Annuleringsvoorwaarden

Uiterlijk 30 dagen voor de start van de nascholing kun je je kosteloos afmelden. Bij een afmelding na deze termijn wordt de helft van het cursusbedrag in rekening gebracht, waarop je een factuur ontvangt. Lees de details over annuleren in de Algemene voorwaarden.

Aanmeldingsformulier

Met dit formulier kan je je voor meerdere nascholingen tegelijk aanmelden.

Ik meld me aan voor de nascholing ‘Verdieping ingrediënten’ in:

Gorinchem

Putten

Antwerpen

Ik meld me aan voor de nascholing ‘Voeding en voedingsstoffen voor huid en haar’ in:

Gorinchem

Putten

Antwerpen

Factuurgegevens
Functie*

Achtergrond


Nieuwsbrief

Vink onderstaande optie aan als je op de hoogte gehouden wilt worden door Haarvriendelijk over activiteiten en ander nieuws over natuurlijke haarverzorging en duurzaamheid in het kappersvak.

Privacyvoorwaarden