« Go back

Yvonne Buijing
Smaragd 67
Haarsterk
2651 RX Berkel en Rodenrijs
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Door de Kapperscursus ‘huid en haar’ is mijn kennis over haar en huidproblematiek aanzienlijk vergroot. Ik kan mijn klanten hierdoor beter helpen met hun vragen en problemen op dit gebied. De cursus geeft je als kapper meer kennis over de opbouw van haar en huid en over verschillende haarziektes zoals haaruitval/alopecia, eczeem en psoriasis. Ook krijg je handvaten mee om kritischer te kunnen kijken naar producten en hun ingrediënten. Dit alles helpt mij als kapper enorm om betere adviezen mee te geven aan klanten in de salon.

Specialiteit

Mijn specialiteit ligt bij het knippen en kleuren van het haar en ik ben trots op mijn aanpak hierin. Het is mijn missie om de mooiste kapsels te maken met behulp van natuurlijke producten. Dit mooiste kapsel komt tot stand door voldoende tijd te investeren, een persoonlijke aanpak te hanteren en een eerlijk advies te geven. Mijn aanpak gaat samen met producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Opleidingen

MBO kappersopleiding. Daarnaast heel veel extra trainingen en cursussen van o.a. Tony & Guy, Pascal van Loenhout, Kevin Murphy, Organic Colour Systems en niet te vergeten de cursussen van Kapperscursussen Haarvriendelijk. Hercertificering Haarvriendelijke Kapper 2023: Update Training Psoriasis