« Go back

Sandy Zanders
Hoenderstraat 24
Hair 'n Care
3630 Maasmechelen
België
Expertise: Ecokapper, Haarwerker, Kapper, Natuurkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Als kind was het al mijn droom om kapster te worden. Na mijn opleiding haartooi ben ik in 1998 beginnen werken als kapster. Meerdere jaren in een kapsalon en meerdere jaren als zelfstandig kapster. Altijd al wou ik graag de haren mooi maken van de mensen. Graag wil ik me blijven bijscholen. Ik heb geleerd om met (ex)oncologische patiëntenom te gaan. Bij deze personen mag je niet zomaar eender welke producten gebruiken en daarom sprak de training van Haarvriendelijk me ook erg aan. De laatste jaren ben ik meer op zoek om met natuurlijke producten te werken. Dit is beter voor haar en huid. En voor onze hele gezondheid.

Specialiteit

Na mijn jaren ervaring heb ik heel wat mensenkennis opgedaan. Ik voel vaak aan als er iets is en wil ze dan op hun gemak stellen. Mijn specialiteit is hoofdhuidmassage bij de hoofdwassing. Haren glad föhnen. Mechen met spatola en folies om een mooie natuurlijke look te bekomen. Keratinebehandeling. Herbalancerende hand en hoofdhuidmassage bij (ex)oncologische patiënten.

Opleidingen

Van 1995 tot 1998 opleiding haartooi. Indiase hoofdhuidmassage in 2018. Keratinebehandeling in 2019. Hair Professional Oncologie van januari 2019 tot januari 2020, hiervoor moet ik me jaarlijks blijven bijscholen. (opleiding bij Institute for Professional Care.) Kapperscursus Huid en Haar bij Haarvriendelijk in 2020. Kapperscursus Voeding en voedingsstoffen bij Haarvriendelijk in 2020. En in de jaren voordien ook nog een aantal cursussen om de nieuwe trends bij te houden | Vervolgcursus ‘Huid en haar’ – Behandelprotocollen 2021 | Update Haaruitval 2022 | Update Psoriasis 2023