« Go back

Petra Scholten
Dorpsstraat 72c
Nature Hair
7957aw De wijk
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper, Krullenkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Door te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied en me te specialiseren op haar en hoofdhoofd kan ik onze klanten beter helpen en begeleiden bij veel voorkomende problemen. Voor mij betekend het kappersvak meer dan alleen even knippen en kleuren. Met de Masteropleiding 'De Haarvriendelijke Kapper' van Annie Kok van Haarvriendelijk blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied en kan ik altijd terugvallen op de brede kennis van Annie.

Specialiteit

Mijn specialiteit is luisteren naar de klant en deze verder willen helpen. Door mij te verdiepen in haar en hoofdhuid kan ik mijn klanten beter ondersteunen en ze zo optimal advies geven. Hiermee werk ik niet meer vanuit symptoombestrijding maar ga ik opzoek naar de oorzaak. Inmiddels stap ik steeds meer over op natuurlijke haarverzorging omdat ik weet dat dat vele malen beter ondersteund dan de synthetische verzorging. Tevens ben ik een gevoelsmens en ik kan je vertellen dat deze stap nemen ontzettend goed voelt!

Opleidingen

Alround kapper 1999-2002 Flevopoort Emmeloord | Trainingen: kleurenleer, Krullen knippen (globalcurl) 2018 | vaktechnische training bij leveranciers,(kniptechnieken, kleurtechnieken, product training). | Management training van Richard Kofijberg (business factory) 2019 | Plantenkleuring 2021 | Leven zonder eczeem: Joep Rovers 2022 | Masteropleiding 'De Haarvriendelijke Kapper' 2022 - 2024