« Go back

Petra Kennis
Grote Berg, 93
Goldfinger Hairstyling
5611 KJ Eindhoven
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper, Natuurkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

De trainingen waren en zijn heel waardevol voor mij! Door het krullenknippen werkte ik al cg vriendelijk (Curly Girl). En dat is uitgegroeid naar eco- en natuurprodukten. Omdat ik steeds meer goede resultaten zie, bij mijn krullen klanten maar ook bij mijn andere klanten, wilde ik nog meer weten over hoe en waarom en wat kan ik doen en adviseren. Zo mooi om te zien wat dit doet met het haar en hoofdhuid. Ik kan daardoor nu goed advies geven wat de hoofdhuid en haar nodig heeft en met het naslagwerk van Haarvriendelijk ook makkelijk opzoeken.

Specialiteit

Mijn specialisme is het krullen knippen. Daar ben ik heel trots op. Zo mooi om te zien hoe je door het knippen, verzorgen van het haar, advies kan geven hoe te verzorgen en te stylen. Een groot verschil kan maken en daardoor de mensen kan laten stralen!

Opleidingen

Mijn vak is geweldig! Ik werk al lang in het kappersvak en heb heel veel opleidingen en cursussen gevolgd. Ik volg ieder jaar in binnen- en buitenland trainingen. Ieder jaar doe ik een training van het Curslys krullen knippen.Iedere maand komen we met andere kappers bij elkaar om op te hoogte blijven van de laatste trends en om van elkaar te leren. Ik volg trainingen van mijn eco-, natuurproducten en plantenkleuren. Kapperscursus 'Huid en haar' van Kapperscursussen Haarvriendelijk heb ik in 2020 gevolgd. Never stop learning! | Masteropleiding 'De Haarvriendelijke Kapper' 2022 - 2024