« Go back

Patricia de Haas
Dorpsweg 137
Kapsalon Patricia
4221 Ll Hoogblokland
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper, Krullenkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Momenteel ben ik druk met de Masteropleiding 'De Haarvriendelijke Kapper'. In deze opleiding heb ik veel bijgeleerd over verschillende onderwerpen. Deze opleiding gaat flink de diepte in over huid, haar en ingrediëntenleer.

Specialiteit

Ik ben trots op mijn salon en de persoonlijke verdiepende aandacht die ik de klant bied. Ik vind het mooi om innerlijke en uiterlijke schoonheid dichter bij elkaar te brengen. Om iedereen in zijn eigen kracht te zetten. Iedereen is mooi ,op zijn eigen authentieke manier!

Opleidingen

In 1997 de kappersopleiding gedaan: dames en heren en vakbekwaam. In die tijd was AOV ook nog verplicht. Opleiding sportmassage. In 2020 heb ik de Kappers vervolgopleiding gedaan bij Hairacademy. Verder heb ik meerdere krullentrainingen gevolgd zoals bij Curls Control, Global Curls en Gorgeous you curls. Ook ben ik bruidstyliste. Ik werk met Rodolphe&Co waar ik ook meerdere trainingen heb gevolgd. Momenteel ben ik druk met de Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ en met een opleiding tot holistisch therapeut.