« Go back

Marian Verbakel-Nooter
Ginderdoor 1
Hair Visi
5738 aa Mariahout
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper, Natuurkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Ik wilde graag overstappen naar een natuurlijk product, maar miste een stuk kennis. Na een goed gesprek met Annie Kok van Haarvriendelijk heb ik besloten om met de Masteropleiding 'De Haarvriendelijke Kapper' mijzelf te specialiseren als huid- en haarspecialist. Want je begint natuurlijk bij een goede basis. Nu ik ook nog eens gestart ben met de mooie ecoproducten van Hairborist en Pur Hair haarverf is het plaatje compleet. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat Hair Visi een Haarvriendelijke Kapper is geworden. Klaar om ook mensen met huid- en haar klachten te helpen en te ondersteunen. Wat een prachtig vak heb ik toch!

Specialiteit

Trots op, de nieuwe weg die we in zijn geslagen van kapper naar natuurkapper. Mooi proces om zo de mensen met klachten te helpen en mijn vak nog waardevoller te maken Zit je bij mij in de stoel dan ervaar je een wellness momentje voor jezelf in een prachtige groene omgeving. Ik vind het belangrijk dat je haren naar de natuurlijke valling wordt geknipt en zal ook bespreken wat jij belangrijk vindt aan je kapsel. Ook voor een mooie planten kleuring kun je bij terecht. Het is niet alleen maar haar verwijderen, de persoon onder de haardos staat altijd centraal en zo verlaat de klant de salon met nieuwe energie en zelfvertrouwen.

Opleidingen

Vakopleiding kapper 2019 | AOV 1998 | KOC praktijkopleider 2002 | Fontys didactische aantekening 1998 | Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ 2023 | Diverse vakgerichte cursussen 2019 tot heden