« Go back

Kim van der Windt
Heesweg 37
Kim's Hairstyle
6598 AK Heijen
Nederland
Expertise: Ecokapper, Haarwerker, Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

De passie voor haar heb ik al van klein meisje af aan. Hoe bijzonder is het dat het jou een mooi en zelfverzekerd gevoel kan geven ‘als je haar maar goed zit’. En het allerbelangrijkste is daarbij: hoe zorgen we dat we die haren zo mooi en optimaal mogelijk gezond houden? En daar kwam Haarvriendelijk om de hoek kijken, een mooiere en boeiendere opleiding kon ik me niet wensen! De passie en de toewijding binnen ons vak kunnen we ons gelukkig permitteren.

Specialiteit

Mijn passie is met mijn handen in het haar zitten, samen met de klant het mooiste resultaat boeken. Maar wat ik nog veel belangrijker vind is om dit op een zo verantwoordelijke manier te doen door zo veel mogelijk kennis in huis te hebben en deze toe te kunnen passen om de gezondheid van huid en haar zo optimaal en het meest gezond te krijgen en behouden. Daarnaast heeft de wetenschap en hoe alles in elkaar zit mij altijd al geboeid, hoe zitten we moleculair in elkaar en hoe kunnen we hier het beste mee omgaan?

Opleidingen

Kappersopleiding niveau 5 ROC Rijnijssel Arnhem | Middenstanddiploma | Verschillende certificaten door de jaren heen op kleur- en productgebied van verschillende merken | Masterclas Bruidskapsels | Kapperscursus ‘Huid en haar’ bij Annie Kok - Haarvriendelijk (2020) | Voedingsdeskundige (2021) | Masteropleiding 'De Haarvriendelijke Kapper' 2022 - 2024 - Update Training voor De Haarvriendelijke Kapper: Haaruitval - Psoriasis - Eczeem