« Go back

Claudia Jacobs
HOGENSTRAAT 55
KC HAIR CREATION
3450 GEETBETS
België
Expertise: Ecokapper, Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Het mooi maken van mensen boeide me al van in mijn jeugdjaren, steeds meer besefte ik dat innerlijke schoonheid daar mede een heel grote rol in speelt. Dankzij de trainingen van Kapperscursussen Haarvriendelijk ben ik nog meer bewust geworden dat het gebruik van de juiste verzorgingsproducten en voeding bijdragen tot een gezonde hoofdhuid en mooie gezonde haren. Deze cursussen hebben er ook toe geleid dat ik een beter advies kan geven en sneller hoofdhuidproblemen kan opsporen en verhelpen. Zo kan ik mijn klanten een goed gevoel geven en zowel innerlijk als uiterlijk laten stralen.

Specialiteit

Sinds 1995 ben ik mijn eigen zaak gestart en ondertussen werk ik samen met een topteam. Wij willen vooral een belevenis creëren in het salon waar de klant tot rust kan komen en genieten van zijn / haar kappersbezoek. We volgen nog steeds de modetrends op de voet, en mooie gezonde haren hebben onze prioriteit. Naast een brede waaier van dames-, heren- en kinderkapsels verzorgen wij ook opsteekkapsels en bruidskapsels.

Opleidingen

Mijn kappersdiploma heb ik behaald in 1991. Nadien zijn er door al de jaren heen vele specialisatie cursussen gevolgd, kleurspecialist, kniptrainingen, bruidskapsels, extensions, salonmanagement, visagie en plantenkleuringen. De laatste trainingen die ik heb gevolgd recent zijn de 'Kappercursus Huid en haar' en Voeding en voedingsstoffen voor huid en haar van Kapperscursussen Haarvriendelijk (2021) | Online Update Training – Psoriasis (2023)