« Go back

Bianca Steltenpool
Kapsalon Bianca
Nicolaes van Stellingwerfstraat 26
1671 EP Medemblik
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Nadat ik steeds meer bezig was met gezonde voeding en levensstijl en diverse cursussen gevolgd had bij Annie Kok van Haarvriendelijk was het voor mij een logische stap dat ook in mijn salon toe te passen. Momenteel werk ik hoofdzakelijk met Rodolphe &Co , met diverse styling- en verzorgingsprodukten van dit merk. Ook gebruik ik een kleuring van Rodolphe& Co. Dit is de Mineral Color, een 98% natuurlijke haarkleuring,eco-gecertificeerd en mild voor haar en hoofdhuid. De mineral whitner is een kleurproduct om het haar op te lichten en ook eco-gecertificeerd.

Specialiteit

Een goede coupe valt en staat met goed overleg. Het is een vereiste om op hetzelfde level te zitten. Elkaar goed begrijpen dus. Maar ook folietechnieken en balayage kleuringen behoren tot de mogelijkheden. Een mooi eindplaatje valt en staat met een goede kniptechniek en een goede haarverzorging met natuurlijke haarverzorging.

Opleidingen

Kappersopleiding 1986 - Diverse vaktechnische trainingen waaronder ook De Kapperscursus 'Huid en haar' van Haarvriendelijk, de ingrediëntentraining en Behandelprotocollen voor Haar en huid | Update Training Haarvriendelijke Kapper – Psoriasis 2023 | Update Training Haarvriendelijke Kapper – Psoriasis 2024