« Go back

Annie Aardema-Broersma
Schoterlandseweg 85
Kapsalon NR.85
8414 LP Nieuwehorne
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Door de training van Haarvriendelijk weet ik nu veel beter waar ik op moet letten bij haar- en hoofdhuidproblemen. De basis leerde ik vroeger op school, maar deze training geeft veel meer diepgang, ik kijk nu heel anders naar de hoofdhuid van de klant.

Specialiteit

Ik ben veel bezig met het knippen en kleuren: dames, heren en kinderen. Vooral creatieve kleuringen vind ik super om te doen, maar ook het knippen van een geheel nieuwe coupe waarin ik van de klant de vrije hand krijg. De uitdaging zit in het perfecte kapsel maken waarvan de klant gaat stralen. Ik ben niet van de stijve kapsels, maar ik kijk naar de natuurlijke valling van het haar en door speciale kniptechnieken het perfect te laten vallen waardoor de klant er zelf weinig aan hoeft te doen.

Opleidingen

Ik volgde van 2001 tot 2003 de BBL opleiding tot Allround hairstylist op de Friese Poort in Leeuwarden. Verder volgde ik door de jaren heen vele trainingen van Goldwell, Keune, Farouk Systems en Matrix in knippen, kleuren, stylen steeds de nieuwste trends. Ook ben ik meerdere malen naar de Kinki Academy in Amsterdam geweest waar ik van Corine Alkemade hele fijne kniptechnieken heb geleerd, net even die verfijnde puntjes op de i, net even anders maar waaraan ik heel veel heb gehad en nog steeds heb.Hierdoor leerde ik meer buiten de lijntjes kleuren zeg maar.creatiever denken. In januari 2020 volgde ik de cursus kleuranalyse waardoor ik de klant beter kleuradvies kan geven door te kijken naar welke kleuren het beste bij hem of haar passen. In September 2020 volgde ik de Kapperscursus ‘Huid en haar van Haarvriendelijk’ | Update Training Haarvriendelijke Kapper – Psoriasis 2023 | Update Training Haarvriendelijke Kapper – Eczeem 2024