« Go back

Claudia Vlaminckx
Kapsalon XL
Maaskantje 9A
5271 XD Sint-Michielsgestel (Den Dungen)
Nederland
Expertise: Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Ik ben erg blij dat ik weer een stapje verder heb gezet richting het worden/zijn van een haarvriendelijke kapper. In mijn salon streef ik, samen met mijn collega’s, naar gezond haar bij elke klant. Daarbij hoort uiteraard een gezonde hoofdhuid. Doormiddel van deze en andere trainingen kunnen wij sneller een probleem aan de hoofdhuid constateren en hierna de klant een goed advies geven om deze te behandelen. Hierbij werken wij graag met de producten van Mediceuticals.

Specialiteit

Graag zien wij de klant met een grote glimlach onze salon verlaten. Daarom luisteren wij heel goed naar de wensen van de klant en geven wij daarbij ons professionele advies. Samen komen we tot een mooi resultaat. Want al je haar goed zit, zie je dat van buiten, en voel je dat van binnen.

Opleidingen

Allround hairstylist 2008 Verschillende knip- en kleur trainingen door de jaren heen. Trainingen productkennis en hoofdhuid problematiek bij Mediceuticals 2017/2018 Kleuranalyse 2018 Global curl kniptechniek 2019 Bruidsstyling 2019 Kapperscursus ‘Huid en haar’ 2019 | Update Psoriasis: Online Update Training 2023