Belangrijk bericht COVID-19 

 

 

Beste Cursist,

In deze onzekere COVID-tijden leeft Haarvriendelijk mee met iedereen die dit persoonlijk of zakelijk raakt, op welke manier dan ook.

In het kader van de huidige nieuwe maatregelen die genomen zijn door de Nederlandse regering is Haarvriendelijk soms genoodzaakt de trainingen te verzetten naar latere data. De adviezen van het RIVM worden hierbij opgevolgd.

 In deze ongewone situatie is er een gewijzigd annuleringsreglement van kracht, de reguliere annuleringsvoorwaarden komen hierbij tijdelijk te vervallen

De nieuwe voorwaarden geven jou het recht op inschrijven op de door jou eerder geboekte training op een nieuwe datum op een locatie naar keuze. Of het volgen van de online trainingen van Haarvriendelijk.. Alle trainingen die gepland staan op locatie zijn ook online te volgen voor diegene die een training op locatie geboekt hebben. Lesmateriaal wordt verzonden of verstuurd per mail. Mappen voor de Kapperscursus ‘Huid en haar’ worden naar de cursist verzonden. Je wordt op de hoogte gehouden via mail en nieuwsbrieven over het wel of niet doorgaan van trainingen/cursussen.

Dit tegoed op de training die verzet wordt door regelgeving rondom COVID is een jaar geldig. Dit geeft een ieder ruim de tijd om de training offline of online te volgen.

Mocht je ervoor kiezen om de training helemaal te annuleren geldt dat dat kosteloos kan, tot zes weken voor de geplande data van de gekozen training. 

*Let op: het betreft hier een uitzonderlijke situatie waarbij wordt afgeweken van de standaard annuleringsvoorwaarden!

Haarvriendelijk hoop van harte dat iedereen snel in goede gezondheid zijn of haar werkzaamheden op kan pakken en dat we weer mogen genieten van een leven zonder levensbedreigende virussen.

Sterkte gewenst in deze moeilijke periode.

 

Annie Kok 

Haarvriendelijk

 

 

 

 

Van kapper naar opleider

Ben je benieuwd naar de trainingen die ik geef naar aanleiding van mijn eigen ervaringen in het kappersvak?

Kijk dan in het overzicht van alle trainingen die nu ingepland staan.

contact@haarvriendelijk.nl
06-25338154 (maandag t/m vrijdag)