Belangrijke bericht COVID-19 

 

 

Beste Cursist,

In deze onzekere tijd leeft Haarvriendelijk mee met iedereen die dit persoonlijk of zakelijk raakt, op welke manier dan ook.

In het kader van de huidige nieuwe maatregelen die genomen zijn door de Nederlandse regering is Haarvriendelijk genoodzaakt alle trainingen tot 1 juni 2020 te annuleren. De adviezen van het RIVM worden hierbij opgevolgd en waarbij nodig wordt deze periode verlengd.

Vanaf maandag 23 maart 2020 zijn alle trainingen dus geannuleerd. Nieuwe data voor de offline trainingen in Harderwijk, Delft en Gorinchem komen eerdaags op de website van Haarvriendelijk.

In deze ongewone situatie is er een gewijzigd annuleringsreglement van kracht, de reguliere annuleringsvoorwaarden komen hierbij tijdelijk te vervallen. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer het onderwijs en educatie in ons land weer opgepakt kan worden. In ieder geval is duidelijk dat bijeenkomsten tot 1 juni 2020 niet mogelijk zijn. Haarvriendelijk volgt de huidige situatie op de voet. Zodra er wijzigingen plaatsvinden of bepaalde zaken/regelgeving concreter wordt over onderwijs en educatie wordt je daarover geïnformeerd.

De nieuwe voorwaarden geven jou het recht op inschrijven op de door jou eerder geboekte training op een nieuwe datum vanaf september 2020. Of het volgen van de online trainingen die Haarvriendelijk in april en mei zal lanceren. Alle trainingen die gepland staan in die maanden komen online te volgen voor diegene die nu een training geboekt hebben. Lesmateriaal worden verzonden of verstuurd per mail. Mappen voor de Kapperscursus ‘Huid en haar’ worden naar de cursist verzonden. Je wordt op de hoogte gehouden via mail en nieuwsbrieven.

Dit tegoed op de training die door deze crisis is ontstaan geldt tot 31-03-21. Dit geeft een ieder ruim de tijd om de training offline of online te volgen.

 

*Let op: het betreft hier een uitzonderlijke situatie waarbij wordt afgeweken van de standaard annuleringsvoorwaarden!

Haarvriendelijk hoop van harte dat iedereen snel in goede gezondheid zijn of haar werkzaamheden op kan pakken en dat we weer mogen genieten van een leven zonder levensbedreigende virussen.

Sterkte gewenst in deze moeilijke periode.

 

Annie Kok 

Haarvriendelijk

 

 

 

 

Van kapper naar opleider

Ben je benieuwd naar de trainingen die ik geef naar aanleiding van mijn eigen ervaringen in het kappersvak?

Kijk dan in het overzicht van alle trainingen die nu ingepland staan.

contact@haarvriendelijk.nl
06-25338154 (maandag t/m vrijdag)