« Go back

Samira Kasumovic
Graaf Huynstraat 2
BIOlogischeKAPPER
6444 GZ Brunssum
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper, Natuurkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Met meer dan 35 jaar ervaring in de praktijk heb ik bij klanten regelmatig veranderingen in het haar en op de hoofdhuid gezien. Daarom besloot ik om verfrissende cursussen te gaan volgen om haar- en hoofdhuidproblemen meer te kunnen begrijpen. Ik heb alles geleerd over de natuurlijke ingrediënten en gezondheidsvoordelen van de juiste producten voor haar en huid die mijn klanten kunnen helpen. Ook heb ik meer inzicht gekregen over wat voeding doet met onze huid en haar en hoe medicijnen onze gezondheid beïnvloeden.

Specialiteit

Biologischekapper is dé biologische specialist op het gebied van haar en hoofdhuid. Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het behandelen en herstellen van problematisch haar en hoofdhuidproblematiek. Dit doen we door middel van intensieve maar vooral bewuste, eerlijke en eco-gecertificeerde haarproducten. Wij waren in 2020 winnaar in 'De leukste kapsalon van Gemeente Brunssum'.

Opleidingen

Opleidingen en trainingen erkend leerbedrijf | Dames en heren kappersvak | Door mijn interesse heb ik veel kennis over kruiden en aromatherapie. Dit zet ik veelvuldig in bij klanten | Organic infused Colors cursussen gevolgd | Kapperscursus ‘Huid en Haar’ (2019)