« Go back

Nienke Bode
Zó Mooi! Hairstyling
Steijgerweg 1a
5616 HS Eindhoven
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper, Krullenkapper, Natuurkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Eerlijk advies, pure producten én klanttevredenheid komen samen bij ons. We geven gehoor aan de roep van moeder natuur en behalen hiermee de mooiste versie van jouw haar, helemaal volgens de laatste trends. De behandelingen bij ons zijn zacht, gezellig en professioneel en dit geldt ook voor de producten die we gebruiken. Je wordt meegenomen in de nooit-eindigende reis naar biologische, ecologische en vegan haarproducten en -behandelingen. Verzorging van je haar op een milieuvriendelijke manier mét blijvend betere resultaten. Met vakkundig advies en optimale kwaliteit nemen wij écht de tijd voor jou en jouw haar. Geen hoofdhuidproblemen, bad-hair-days of jeuk meer! Straal, shine en glunder met jouw perfecte coupe.

Specialiteit

We houden van mooi haar waarbij de gezondheid voorop staat, Hierdoor maken we prachtige natuurlijke en uiteraard grijs dekkende kleuren die ook nog eens veel beter houdbaar zijn. We adviseren graag over hoe u het haar het beste kan behandelen om de gezondheid te behouden of het te herstellen, dit door middel van bijvoorbeeld een test of uw haar proteïne of vocht mist. Daarnaast kun je bij ons terecht om hoofdhuidproblemen zoals hoofdroos, eczeem en psoriasis op een natuurlijke wijze aan te pakken.

Opleidingen

1995-1998 allround kappersopleiding - 2007-2010 trainingen gegeven aan startende kappers - 2018 Kapperscursus ‘Huid en haar’- 2019 Haarvriendelijke verdiepingscursus ingrediënten - Door de jaren heen diverse verdiepingscursussen en vaktechnische cursussen.