« Go back

Nadine Pot
Nadine’s Hair Design
Alkemaderschans 14
3432 CJ Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 06-42240577
Expertise: Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Ik was altijd al bezig met het zo goed en zo gezond mogelijk behandelen van haar. Deze cursus heeft er voor gezorgd dat ik daar nu nog beter toe in staat ben. Het heeft ook duidelijk gemaakt dat je nooit klaar bent met leren en je je kennis kan blijven uitbreiden en dat dat ook nodig is. Ik was altijd al bezig met het vergroten naar kennis op het gebied van huid en haar ziektes/afwijkingen. Deze cursus heeft er voor gezorgd dat ik ze nog beter kan detecteren en benoemen.

Specialiteit

Ik sta altijd klaar voor klanten. Ik vind het heerlijk om ouderen en mensen met een beperking te knippen. Waaronder ook kinderen die vaak problemen hebben om hun haar te laten doen. Ik word vaak bij ‘probleem’ kinderen geroepen en meestal heb ik binnen de kortste keren het vertrouwen gewonnen zodat zij ook op een fijne manier geknipt kunnen worden.

Opleidingen

MAVO geslaagd op 14 juni 1994 Kappersopleiding geslaagd op 25 juni 1997 Voor de rest zijn er zo veel cursussen geweest dat het onmogelijk is die allemaal te benoemen. Kapperscursus ‘Huid en haar’ in 2019 bij Haarvriendelijk