« Go back

Masha van Brussel
Haarstudio Masha
Sint Michielsstraat 50
5271 AM Sint-Michielsgestel
Nederland
Expertise: Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

We wilden graag een nieuw specialisme; hoofdhuidproblemen. De cursus is hierin echt een toegevoegde waarde geweest. Omdat we sinds enige tijd ook met Mediceuticals werken, wat hoofdhuid gericht is, versterkt dit elkaar. Kan nu veel beter adviseren en problemen herkennen dan voorheen. We zijn ook zoekende naar een merk zonder siliconen, parabenen, sulfaten etc. wat bij onze salon past. De markt is aan het veranderen zo ook de consument en daar willen wij in meebewegen.

Specialiteit

Naast mooi haar zorgen we ook voor een rustige en betere balans van de (hoofd)huid, dat is ons motto. Zonder hormoonzalven waar de huid dunner van wordt. Klanten kunnen helpen met hoofdhuid problemen. Ik ben trots op mijn professioneel gevestigde salon en geweldige team met een fijne, trouwe klantenkring die we al sinds 1991 mogen ontvangen. We hebben een speciale krul-kniptechniek volgens het Global Curl Concept.

Opleidingen

1983-1986 Ondernemersopleiding, hairstylist en vakbekwaamheid damesvak en branchegerichte middenstand 1987-1989 Bediende herenvak 1989-1991 Vakbekwaamheid herenvak Diverse kleuropleidingen van Goldwell door de jaren heen waardoor we kleurspecialist zijn. Knip trainingen is geen keuze maar een must, waarvoor ik dan collega kappers inhuur. In 2019 heb ik de Kapperscursus 'Huid en haar' gevolgd.