« Go back

Maria Jansen
Nieuwstraat 2
Kap en Schoonheidssalon Haarhoek
5111 CW Baarle Nassau
Nederland
Expertise: Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Doordat wij ons specialiseren en serieus met ons vak bezig zijn. Dus niet alleen wat betreft de modelijnen en productkennis. Willen we ook verder kijken naar de haren en de huid. Wat hebben deze nodig en wat kan ik van de haren en de huid aflezen. Deze informatie is namelijk heel belangrijk voor de verdere behandelingen en productadvies bij ons in de kapsalon , schoonheidssalon en pedicuresalon. Op deze manier hopen wij iedereen zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie.

Specialiteit

Ik ben vooral trots op dat wij met ons team een mooie salon hebben kunnen opbouwen. Die al in 1995 is gestart. Eerst de kapsalon daarna de schoonheidssalon en de pedicure salon.

Opleidingen

In al die jaren hebben we al vele trainingen gevolgd. We hebben iedere maand een avond van het Spectrum (een groep kappers die zich specialiseren in haarkleuren) Ook volg ik in binnen en buitenland jaarlijks trainingen voor de kapsalon en schoonheidssalon van onze merken. En er worden ook vaak beurzen bezocht. Dit alles om goed op de hoogte te blijven van wat er in de markt speelt. Dit jaar heb ik de training Huid & Haar en ingrediënten van Kapperscursussen Haarvriendelijk gevolgd. Dat maakt ons vak leuk. Altijd blijven leren.