« Go back

Louisa van Damme
Netwakwou Dames en Heren Kapsalon
Groen van Prinstererlaan 40
4384CH Vlissingen
Nederland
Telefoon: 0118-216578
Expertise: Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Deze cursus is een aanvulling voor mij als kapper en als mens! Je bent weer up to date van de kennis van nu, en je wordt je bewust van de gezondheid van de huid en het haar maar vooral dat je voor je eigen gezondheid moet zorgen om huid en haar gezond te krijgen en te houden. Bijvoorbeeld: *Bewustwording van alle ingredienten in de produkten die je gebruikt en adviseert aan de klanten., *Uitleg geven over hoe mensen hun huid en haar beter kunnen verzorgen d.m.v. voeding, aanvullingen vitaminen etc. *Uileg geven over het belang van de PH waarde van hun huid *Advies geven over eczeem,allergie, psoriasis en haaruitval! * Alert zijn op veranderingen van de huid wbt moedervlekken etc.. Uiteraard tot een bepaalde hoogte want het blijft een cursus en geen medische opleiding!

Specialiteit

Mijn specialisme is knippen en kleuren! Ik ben er trots op als de mensen met een blij gevoel naar buiten gaan, tevreden zijn over hun kapsel en de houdbaarheid van het kapsel….dus naast een goede techniek ook knippen met gevoel voor de valling vh haar! Ik werk met de merken Fudge en Nak… Nak is vegan friendly!

Opleidingen

Kappersacademie ondernemersrichting te Rotterdam…1992-1994 AOV… 1995 Pedagogisch Didactisch Diploma aan de Fontys Hogeschool te Rotterdam … 2003-2004 Examinator cursussen van het KOC Dames en Heren vak…2005- 2006 Verder gedurende mijn hele werkverleden allerlei knippen, kleuren en product trainingen van o.a. de merken…Wella, Sebastian, L’Oreal. Matrix, Farouck , Keune, Fudge en Nak. Kapperscursus 'Huid en haar' Haarvriendelijk …2019 Verdieping Ingredienten Haarvriendelijk… 2019