« Go back

Jeltsje Beekwilder
Bunzinghage 9
Kopzorg
5258 XA Berlicum
Nederland
Expertise: Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

In mijn werk als kapper vind ik het belangrijk om een stap verder te kijken dan alleen naar het haar van een klant, de hoofdhuid is hierin van groot belang. Door het volgen van de cursussen bij Annie Kok - Haarvriendelijk ben ik daarin gegroeid en kan ik mijn klanten beter adviseren en raad geven om gezond haar en een gezonde hoofdhuid te krijgen en behouden. Tijdens de cursussen kwamen onder andere onderwerpen als hoofdhuidproblemen, eczeem, ingrediëntenleer en voeding aan bod. Ik ben blij dat ik deze kennis door kan geven aan de klanten in mijn salon!

Specialiteit

Het allerbelangrijkste vind ik dat een klant tevreden de salon verlaat, wat is er mooier dan een glimlach op het gezicht? Niet voor niks wordt er vaak gezegd: “Als je haar maar goed zit!” daar voelen we ons toch allemaal fijn bij? Het luisteren naar een klant is essentieel om tot een mooi eindresultaat te komen, en draagt bij aan het welzijn een persoon. Veel van mijn klanten komen al tientallen jaren in mijn salon, en ik heb met hen al veel mooie momenten en gesprekken gehad!

Opleidingen

Bediende damesvak 1991-1993, Bediende Herenvak 1993-1995, Vakbekwaamheid Damesvak 1993-1994, Vakbekwaamheid Herenvak 1994-1995, Salonmanager 2002-2008. Ik ben saloneigenaar vanaf 2009 tot heden. Het volgen van diverse trainingen, cursussen, het bezoeken van shows is een regelmatig terugkerende gebeurtenis. In 2019 heb ik de Kapperscursus ‘Huid en haar’ gevolgd bij Haarvriendelijk, alsmede enkele vervolgtrainingen.