« Go back

Dorien Mink
Holthuizerstraat 7a
Haarstudio Dorien
7482 ES Haaksbergen
Nederland

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Ik heb met veel plezier de online training gevolgd. Het heeft me inzicht gegeven in de vele haar en hoofdhuid problemen die er bestaan. Haar en hoofdhuidproblemen komen best veel voor en het is jammer dat de klant zich er zo onzeker door kan voelen terwijl er zo veel aan gedaan kan worden. Met deze cursus kan ik de klant goed begeleiden.

Specialiteit

Ik ben allround kapster en krullenspecialist. Ik werk volgens de cg-methode en met eco- en biologische producten. Sinds kort hebben we de plantenkleuring toegevoegd. Daarnaast heb ik me verdiept in haar- en hoofdhuidproblemen en werk ik met de mediscope waarmee ik de hoofdhuid kan vergroten en zo meer zicht krijg op het haar- en hoofdhuidprobleem. Samen met de klant maken we een passende behandeling.

Opleidingen

Gravenvoorde kappersopleiding dames en herenvak Top stylist 1990 t/m 1993 | Junge und Michaelis academie Keulen meerdere cursussen 1993 en 1994 | Vanaf 1994 tot heden ieder jaar cursus gevolgd in nieuwe haartrends, kleuringen, haarverlenging, haar en hoofdhuidproblemen, plantenkleuringen | Kapperscursus ‘Huid en haar’ – Kapperscursussen Haarvriendelijk 2020