« Go back

Astrid van Look
Wereldkleur
Courtine 5
4207 GA Gorinchem
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper, Natuurkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Omdat ik niet anders meer wil dan zo gezond mogelijk te werken. Dat doe ik met Oliebe en Rodolphe &Co.en Marlie en O’Right. Sinds een half jaar heeft ook Rodolphe naast de Mineral colors welke 98 % haarvriendelijk is, eco gecertificeerd. Beide merken geven een prachtige glans aan t haar. Het maakt mij er zeer van bewust dat onze huid een open orgaan is daarnaast ons grootste orgaan en daar moeten we goed voor zorgen. Wij ervaren en oudere kappers dit niet hebben meegekregen van vroeger uit en nu we nu dit kunnen inhalen en zo ons kunnen onderscheiden.

Specialiteit

Mijn specialisme is een totaal duurzaam plaatje van je kruin tot en met je kleding toe. Imageconsultant kleur en stijladvies en eco/natuurkapper samen. Het innerlijk met het uiterlijk verbinden dat is waar ik voor sta!

Opleidingen

4 jaar kappersacademie afgerond Jarenlang lid geweest van een technische knip club in Delft 5 jaar JohnPostmus als eerste baas , een topkapper voor die tijd en waar ik zeer blij mee was en nog steeds ben . wat een mooi vak wij hebben . Vervolgens 17 jaar gewerkt bij Figaro kappers in Rotterdam waar ik verplicht werd om naar musea te gaan en veel inzichten heb gekregen daardoor Daarna in Gorinchem bij diverse kappers gewerkt maar mijn draai niet kon vinden In het jubeljaar 2000 ben ik begonnen met Oliebe in Rotterdam waar ik een eco-kapper leerde kennen en aldaar een stoel voor een jaar heb gehuurd en bij Oliebe een opleiding heb afgerond In Gorinchem heb ik dit uitgebouwd tot nu een eigen studio; Wereldkleur Duurzaam Imago Styliste Vanaf 2008 een 2-jarige opleiding Kleur en Stijladvies bij Art of Image Kapperscursus 'Huid en haar' 2019 bij Haarvriendelijk