« Go back

Astrid Gies
J.Michaelpad 52
Hair&Healthy
1992 AR Velserbroek
Nederland
Expertise: Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Door de Kapperscursus ‘Haar en huid’ over haar- en huidaandoeningen, kan ik mijn klanten beter adviseren met hun persoonlijke haar- en huidaandoeningen. De cursus geeft mij weer hele andere handvaten en inzichten dan bij de thuiszorg als verzorgenden Ig. Deze cursus helpt mij als kapper om nog beter feedback te vragen aan mijn klant. We kunnen samen tijdens de behandelingsplan dieper in te gaan op de vragen van de klant. Door de thuiszorg komt je ook in aanraking met verschillende aandoeningen. Door de cursus en ervaring in medicatiebeleid kan ik mijn klanten meer handvaten meegeven in hun dagelijkse leven.

Specialiteit

Mensen helpen met haar- en huidaandoeningen. Mijn missie is om mijn mooie klant ook mooi te voelen ondanks hun haar- en huidaandoeningen. Om samen te kijken hoe we hun haar- en huidaandoeningen stabiel kunnen krijgen. Mocht er een verandering in hun haar- of huidaandoening optreden, dan gaan we samen daarop anticiperen. Door deze mooie ervaringen van de cursussen wil ik kijken naar jou als persoon ondanks welke haar- of huidaandoeningen er zijn.

Opleidingen

Haarstylist College | Kapperschool Nova College | Heel veel trainingen gevolgd: Opleidingen thuiszorg, Stage bij dermatoloog, U consultancy, Hair expert bij Haircademy, Salon B Haircademy, Keune trainingen | Kapperscursus ‘Haar en huid’ – 2019