« Go back

Annick Joris
Beringenbaan 36 BIS
Healthy Pearl
3290 Schaffen - Diest
België
Expertise: Ecokapper, Kapper, Natuurkapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

Iedere klant is uniek en komt in een oase van rust. Wij werken aan de gezondheid van ‘hoofdhuid en haren’ en maken uitsluitend gebruik van ecologische verantwoorde natuurlijke producten. Wij investeren extra tijd in het geven van persoonlijk advies aan iedere klant. Dankzij de opleiding ‘Haar en Huid’ bieden we extra professioneel advies en schenken we extra veel aandacht aan de gezondheid van hoofhuid en haren! Kwaliteit, beleving en resultaat staan bij ‘Healthy Pearl’ zeer centraal.

Specialiteit

Naast uiterlijke schoonheid van de haren, schenken we ook veel aandacht aan de innerlijke gezondheid en bieden wij ook extra advies wat betreft het eten van de juiste gezonde voeding voor de haren. Ik ben er zeer van overtuigd dat schoonheid en gezondheid van hoofhuid en haren van binnenuit gezond gevoed moet worden! Daarnaast besteden we extra aandacht aan het geven van hoofdhuid massage, waardoor de klant volledig kan genieten, kan loslaten, kan ontstressen waardoor de geest volledig ZEN wordt. Dit zal uiteindelijk zichtbaar zijn in de schoonheid van de natuurlijke haarlook.

Opleidingen

2007 Kappersopleiding Dames en heren | Kapperscursus 'Haar en Huid' van Haarvriendelijk | Natuurlijke geneeswijze | Voedingsadvies| Yoga