« Go back

Annegrid Brouwer
Meerweg 8
HAar Suc-6
8313 AJ Rutten
Nederland
Expertise: Ecokapper, Kapper

Wat maakt mij een Haarvriendelijke Kapper?

De wereld veranderd, daarbij ook de bewustwording en impact. Mijn ogen openen zich steeds meer en meer, kleine veranderen zijn voor mij al stappen vooruit. Ik sta nu open als een spons om informatie te ontvangen en daarvoor mijzelf al een aanpassing mee te doen. Langzaamaan gaat je brein hier in mee, door te kiezen voor een betere optie, door de kennis die ik opdoe. Annie heeft mij die basis en tools gegeven.

Specialiteit

Ik herken nu problemen beter met haar en hoofdhuid bij een klant en maak ze daar bewust van. Niet alleen een product extern kan een probleem creëren of verslechteren. Maar ook intern kan er van alles spelen wat problemen geeft. Ik bespreek veel met de klant en kan de klant hierdoor beter sturen en adviseren. De cursus heeft mij de nodige kennis bijgebracht en de klant geeft dit vertrouwen, dat ik die kennis heb opgedaan door de cursus.

Opleidingen

1998/2002 allround kappersopleiding MBO 3 ROC Friese poort Emmeloord | 2006/2007 pedagogisch didactisch diploma HBO Windesheim Zwolle | 2010/2012 pedagogisch werk MBO niveau 4 Friese poort Emmeloord | Kapperscursus 'Huid en haar' (2018)